Terug naar lessenpakket Zwemles in de vakantie

Zwemles in de vakantie

Eind 2020 gaven we voor het eerst zwemles in de vakantie. Wauw, de fijne invulling van je vakantie, met onzettende progressie en hartverwarmende feedback achteraf... dat vraagt om herhaling! 

Heerlijk om kinderen te laten genieten van het water... het kan je dragen! We proberen kinderen in hun kracht te zetten en van daaruit te laten groeien.  

In de krokusvakantie 2022 ging er opnieuw een kampje door. In de paasvakantie en zomervakantie plannen we geen zwemkampje. Voor latere vakanties informeren we jullie zodra er concrete plannen zijn. 

Hieronder een overzicht van de lessen die doorgaan als we een lessen in de vakantie organiseren:

 Voor welke les schrijf ik best in:

"Ik leer BETER zwemmen" is iets voor jou wanneer je schoolslag kan zwemmen, maar misschien nog een foutje maakt in je techniek. Even welkom met een perfecte schoolslag om crawl en rugcrawl te leren. 

"Ik LEER zwemmen" is perfect voor jou indien je jezelf waterveilig zou noemen. Je voelt dat het water jou kan dragen. Je durft als een ster op het water te gaan liggen. Je bent motorisch ook sterk genoeg om die gekke beweging "plooien open toe" met je benen te kunnen maken en zelf af te wisselen tussen armen en benen. We doen dit zowel in het grote bad als in het kleine bad. In het kleine bad kan je dit heel goed oefenen, in het grote bad komt er een extra uitdaging bij... het diepe! Maar je krijgt wel weer een portie drijfmiddelen in de plaats. :) 

"Zwemstart, Joepie!" is de overgang tussen "watergewenning - waterveilig" en "Ik leer zwemmen". De lessen gaan door in het kleine bad, maar we zwemmen hier wel echt lengtes. We maken gebruik van buizen, plankjes, blokjes, ... we maken kennis met de arm- en beenbeweging van schoolslag. We bereiden ons voor om dit later in het grote bad te doen. 

"Watergewenning/waterveilig" is een ontzettend belangrijke eerste stap in leren zwemmen. Welkom vanaf 3 jaar. We leren plezier maken, stuwing voelen, springen, blazen, drijven,... 

Praktisch: 

Zwemlessen duren een half uur, net zoals tijdens het schooljaar. Maar dan 5 dagen op een rij. 

In de loop van de week, geven we ieder van jullie persoonlijke feedback over je zoon/dochter. Via een gesproken WhatsApp bericht of via geschreven via mail. Feedback van jullie is zeker ook welkom! 

Kostprijs: 75 euro voor de hele week.

Wij hebben alvast zin om jullie te laten genieten van water!

Wens je je in te schijven? Klik dan snel op onderstaande knop!

Schijf je in voor Zwemles in de vakantie