Terug naar lessenpakket Zwemles in de vakantie

Zwemles in de vakantie

Eind 2020 gaven we voor het eerst zwemles in de vakantie. Wauw, de fijne invulling van je vakantie, met onzettende progressie en hartverwarmende feedback achteraf... dat vraagt om herhaling! 

Heerlijk om kinderen te laten genieten van het water... het kan je dragen! We proberen kinderen in hun kracht te zetten en van daaruit te laten groeien.  

Tijdens de Herfstvakantie bieden we jullie graag opnieuw zwemles aan!

Ik leer BETER zwemmen, 1 lesmoment. Om 8h30.

Om 8h30, 9h en 9h30 start ook een les in het instructiebad. Hier geven we watergewenning / zwemstart, Joepie!. Je hoeft niet specifiek te kiezen voor een van beide lessen. We maken homogene groepen obv inschrijvingen en vertrekken van hieruit. Je kan hier aansluiten vanaf 3 jaar. En zo lang je in het grote bad nog geen schoolslag kan zwemmen zonder hulpmiddelen. Om 8h30 kunnen we 2 groepen maken. Om 9h en 9h30, 3 groepen.

Hieronder een overzicht van de lessen die doorgaan als we een lessen in de vakantie organiseren:

 Voor welke les schrijf ik best in:

"Ik leer BETER zwemmen" is iets voor jou wanneer je schoolslag kan zwemmen, maar misschien nog een foutje maakt in je techniek of nog blij bent om 1 of 2 blokjes op je rug te hebben. Even welkom met een perfecte schoolslag om crawl en rugcrawl te leren. 

"Ik LEER zwemmen" is perfect voor jou indien je jezelf waterveilig zou noemen. Je voelt dat het water jou kan dragen. Je durft als een ster op het water te gaan liggen. Je bent motorisch ook sterk genoeg om die gekke beweging "plooien open toe" met je benen te kunnen maken. We zitten in het grote bad, je gaat niet met je voeten aan de grond kunnen, maar je krijgt wel een portie drijfmiddelen in de plaats. :) 

"Zwemstart, Joepie!" is de overgang tussen "watergewenning - waterveilig" en "Ik leer zwemmen". De lessen gaan door in het kleine bad, maar we zwemmen hier wel echt lengtes. We maken gebruik van buizen, plankjes, blokjes, ... we maken kennis met de arm- en beenbeweging van schoolslag. We bereiden ons voor om dit later in het grote bad te doen. 

"Watergewenning/waterveilig" is een ontzettend belangrijk stap in leren zwemmen. We maken drie niveau's (katjes - tijgers - pinguïns). Welkom vanaf 3 jaar. We leren plezier maken, stuwing voelen, springen, blazen, drijven,... en bij de pinguins zelfs wat we met onze armen en benen moeten doen om te zwemmen. En dan zie je soms plots kinderen echt zwemmen, wauw! Dit is waardevol tot in de lagere school.

Praktisch: 

Zwemlessen duren een half uur, net zoals tijdens het schooljaar. Maar dan 5 dagen op een rij. 

60 euro voor "Watergewenning/waterveilig", "Zwemstart, Joepie!" en "Ik leer BETER zwemmen"

75 euro voor "Ik LEER zwemmen"

Wij hebben alvast zin om jullie te laten genieten van water!

Wens je je in te schijven? Klik dan snel op onderstaande knop!

Schijf je in voor Zwemles in de vakantie