Voluit gaan! Daar hou ik van!
Als kleuterjuf ben ik elke dag bezig met het beste uit kinderen proberen te halen. Ik hou ervan om samen met hen op weg te gaan, te ontdekken waar hun talenten liggen en zichzelf uit te dagen om stappen te maken. Een job die enorm veel voldoening geeft!
Ik leerde Ine en Gijs kennen toen hun fantastische zoon, Jelle, bij mij in de klas zat en had meteen een grote bewondering voor de manier waarop deze toppers in het leven staan. Mensen op een mooie manier motiveren, het beste uit zichzelf laten halen, grenzen laten verleggen…ik kon me er helemaal in vinden.
Toen ze het fantastische idee hadden om de FUNctional FITness op te starten in Herent, was ik er als de kippen bij. Gaandeweg leerden we elkaar beter kennen en werd het veel meer dan “de juf die een uurtje komt sporten”.
Toen ze me vroegen of ik samen met hen de beweeg- en beleefdagen wilden organiseren, twijfelde ik geen moment. Heel fijn om samen leuke, waardevolle ervaringsmomenten voor de kids te maken!
In mijn wekelijkse Aapjesklas voor kinderen van 4 tot 7 jaar combineren we het nadenken en bewegen op een leuke en uitdagende manier. Heel fijn om te zien hoe je kinderen door flink te bewegen cognitief kan stimuleren!